У сімейній амбулаторії Коцюбинського з’явилися автоматичні аналізатори

Відтепер у сімейній амбулаторії Коцюбинського є нове і дуже потрібне обладнання –  два автоматичних аналізатори. Про це повідомив член виконкому Коцюбинської селищної ради Богдан Слюсаренко на своїй сторінці у Facebook.

Аналізатори було придбано за рахунок міського бюджету Ірпеня. За їх допомогою, лабораторія зможе обробляти більше аналізів за день і робити це швидше і якісніше. Наприклад, автоматичний гематологічний аналізатор може визначати 20 параметрів крові і за годину робити до 60 тестів.

Зараз аналізатор сечі вже працює. А гематологічний аналізатор лаборанти тестують і проходять навчання щодо його використання – наповну він почне працювати орієнтовно з 1 вересня.

“Громада Коцюбинського дякує в.о. мера Ірпеня Анастасії Попсуй, першому заступнику Олександру Маркушину і головному лікарю Ірпінського центру первинної медико-санітарної допомоги Андрію Левківському за допомогу в поліпшенні медичних послуг в Коцюбинському!”, – додав Слюсаренко.

Нагадаємо, що всі жителі Коцюбинського, які уклали договори з сімейними лікарями, можуть здавати аналізи (за напрямком лікаря) в лабораторії безкоштовно.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.