У Приірпінні відкрилися бібліотеки

Сьогодні в Ірпінському регіоні почали працювати бібліотеки. Про це розповіла начальниця відділу культури, національностей і релігій Ірпінської міськради Євгенія Антонюк, повідомляє Інформаційне агентство ITV.

“Сьогодні, відповідно до рішення місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, розпочали свою роботу публічні бібліотеки регіону. Бібліотеки працюють з обмеженим у часі прийомом відвідувачів з 10 до 14 год., за чіткою, спеціально розробленою інструкцією, яка, крім інших протиепідеміологічних заходів, передбачає 14-денний карантин для книг, які щодня повертаються відвідувачами”, — йдеться в повідомленні.

У наказі, підписаному очільницею відділу культури, зазначається про використання працівниками бібліотек медичних масок і рукавичок, закриття для відвідувачів доступу до читальних залів та інтернет-центрів, надання онлайн-послуг із інформаційного обслуговування читачів.

Євгенія Антонюк розповіла, що в перший день роботи до п’яти бібліотек регіону звернулося 105 відвідувачів, яким було видано 373 книги.

Нагадаємо, сьогодні в Ірпінському регіоні запустили міське та міжміське транспортне сполучення.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.