У Приірпінні розпочалися планові спільні заходи по охороні громадського порядку

З початку 2020-го року розпочалися планові спільні заходи по охороні громадського порядку на території Київської області, в якому беруть участь громадські формування з охорони громадського порядку Київщини разом з органами Національної поліції України.

Про це повідомляють на офіційній сторінці Муніципальної варти Ірпеня у соцмережі.

В рамках першого етапу спільних відпрацювань в 2020-му році, Ірпінська муніципальна варта приймала участь у заходах 21-го та 22-го лютого в Ірпінському регіоні (м. Ірпінь, смт. Ворзель, смт. Гостомель, смт. Коцюбинське). 

Зведені наряди у складі Ірпінського відділу поліції ГУНП в Київській області та громадських формувань патрулювали вулиці, місця з найбільшою концентрацією правопорушень та місця можливого вживання наркотиків, перевіряли пункти прийому металобрухту, реагували на розпиття алкогольних напоїв та куріння в громадських місцях, проводили профілактичні бесіди з громадянами, складали постанови та протоколи про адміністративні правопорушення. У виявлених підозрілих осіб правоохоронці здійснювали перевірку документів, та, за потреби, проводили поверхневий огляд. Також спільні патрулі проводили перевірку власників зброї, а також осіб, які перебувають під домашнім арештом або адміністративним наглядом.

Окремим елементом стала перевірка виконання рішення сесії Ірпінської міської ради про затвердження режиму продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв в закладах роздрібної торгівлі в м. Ірпінь, а саме контроль за обмеженням продажу алкоголю з 23:00 до 08:00 год.

“Дякуємо нашим колегам, які також займаються проблематикою громадської безпеки, та разом з нами приймали участь у спільних заходах 21-22 го лютого 2020 року в м. Ірпінь, а саме: ГФОГП “Сектор Безпеки”, ГФОГП “Варта Обухова”, ГФОГП “Боярський міський патруль”, ГФОГП “Українська міська варта”, ГФОГП “Спецзагін “Дельта”, м. Вишневе”, – повідомляють муніципали.

Всі перелічені ГФзОГП являються членами громадської спілки “Громадська безпека +380”. Як зауважив голова правління даної ГС Володимир Броніславович Бардецький, така взаємодія дуже важлива, так як це – обмін досвідом і вивчення кращих практик. 

Муніципальна варта Ірпеня запевняє, що в подальшому також продовжуватиме працювати заради безпеки наших міст, обмінюватись досвідом та впроваджувати єдині стандарти.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.