У Приірпінні поліцейські затримали наркоманів

У Приірпінні за останні два дні патрульні затримали наркоманів. Про це повідомляє Ірпінський відділ поліції ГУНП в Київській області на своїй сторінці у соцмережі.

Зокрема, під час патрулювання в м. Буча по вул. Богдана Хмельницького, поблизу буд.11 поліцейськими групи реагування патрульної поліції Ірпінського ВП ГУНП в Київській області було зупинено гр. Щ. 1997 р.н., при поверхневому огляді у якого, виявили паперовий згорток з подрібленою речовиною зеленого кольору рослинного походження. Як пояснив останній, маріхуана для власного вжитку. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу для вилучення знахідки.

Також близько 5 години ранку поліцейськими групи реагування патрульної поліції Ірпінського ВП ГУНП в Київській області в смт. Гостомель, було зупинено громадянина Л., 1986 р.н. Під час поверхневої перевірки у нього було виявлено 4 згортки з речовиною білого кольору та згорток з речовиною зеленого кольору. Також першочерговими заходами встановлено, що даний громадянин перебуває у розшуку за вчинення кримінального правопорушення. На місці події працювала слідчо-оперативна група Ірпінського ВП ГУНП в Київській області.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.