У Михайлівці-Рубежівці завершується «друк» стін 3D-будинку

Уже за декілька днів на будівельному майданчику у Михайлівці-Рубежівці принтер закінчить «друк» стін 3D-будинку. Про це повідомили на сторінці благодійного проєкту «Об’єднані заради допомоги» в інстаграмі.

«Жодного гострого кута. Це єдина оселя в Україні, яка матиме такі креативні стіни. Перший будинок у нашій країні, який збудує 3D принтер», — зазначають у проєкті.

Принтер вже «надрукував» стіни висотою майже у два метри. На будівельному майданчику також попрацювали електрики — зробили розводку по кімнатах.

«Вже за декілька днів наш принтер завершує свою роботу і ми зможемо показати Вам кінцевий результат. Чекайте, слідкуйте», — анонсував директор компанії «UTU», що зводить будинок, Дмитро Золотарьов.

Нагадаємо, почали зводити будинок у середині серпня. «Друкують» оселю для мешканки Ірпінської громади Наталії. Вона втратила через війну не тільки власну оселю, але й чоловіка, який загинув під Бахмутом. Будинок створює українська компанія «UTU» у межах проєкту «Об’єднані заради допомоги» за підтримки благодійного фонду «Обійми нації».

Bookmark the permalink.

Comments are closed.