У Михайлівсько-Рубежівському старостинському окрузі Ірпінської громади  — нова староста

Після того, як староста Михайлівсько-Рубежівського старостинського округу Катерина Пасюк стала депутаткою Ірпінської міської ради, відповідно до законодавства вона більше не може обіймати цю посаду. Тож 22 червня на сесії Ірпінської міськради затвердили нову старосту – Ірину Кравчук.

Після деокупації Ірпінської громади Ірина Кравчук координувала проєкти Фонду відновлення Ірпеня. Її добре знають ті, у кого під час бойових дій у місті було пошкоджене житло, адже саме вона була комунікатором між ірпінцями та благодійними фондами і компаніями, які надають людям допомогу.

До затвердження на посаді старости працювала начальником відділу господарського забезпечення КП “Управління благоустрою Ірпеня”.

“Затвердження на посаді старости моєї кандидатури є великим вотумом довіри з боку керівництва Ірпінської громади. Мої перші кроки на посаді полягатимуть в оперативному комплексному аналізі потенціалу старостинського округу щодо підвищення рівня комфортності проживання та можливостей розвитку малого підприємництва і залучення інвестицій”, — повідомила у коментарі ITV Ірина Кравчук, наголосивши на необхідності рівномірного представлення інтересів старостинського округу при формуванні бюджетної політики Ірпеня.

Ірина Кравчук народилася 6 липня 1989 року в селищі Муровані Курилівці Мурованокуриловецького району Вінницької області. У 2015 році закінчила Національний університет державної податкової служби України, здобувши спеціальність «Облік та аудит». З 2006 року проживає в Ірпені.

Ірина Кравчук представляє команду політичної партії «Нові Обличчя». Як повідомив у коментарі ITV голова партії “Нові Обличчя” Володимир Карплюк, “партійна команда покладає на Ірину Кравчук великі надії щодо розвитку Михайлівка-Рубежівського старостинського округу, сподіваючись на продовження відстоювання на рівні Ірпінської міської громади інтересів жителів сіл Михайлівка-Рубежівка та Забуччя”.

«Я вітаю Ірину з призначенням! Знаю її як дуже відповідальну людину і щиро вірю, що вона робитиме все від себе залежне для добробуту нашого старостату. Депутати і староста – це одна команда, яка має працювати на розвиток наших сіл, тож будемо з Іриною працювати над цим разом», — прокоментувала також призначення нової старости в Михайлівсько-Рубежівському старостинському окрузі попередня староста Катерина Пасюк. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.