У Коцюбинському затвердили бюджет селища на 2020 рік

У Коцюбинському затвердили бюджет селища на 2020 рік. Загальний бюджет селища наступного року становитиме близько 30 млн грн. З них 17 млн – це бюджет розвитку і за ці кошти планують зробити багато корисного для нашої громади.

Про це повідомив виконуючий обов’язки селища Сергій Даніш.

Зокрема, передбачені кошти на капітальну реконструкцію прибудинкових територій, заміну вікон у під’їздах усіх комунальних будинків, оновлення тепломереж, ремонт доріг.

Також планують завершити ремонт нового корпусу дитсадка “Ластівка” на вул. Пономарьова 2/2 та почнуть будувати комунальний садочок на вул. Коцюбинського, 6.

Крім того, запланували реалізацію кілька важливих проектів спільно з Ірпенем. За кошти ірпінського бюджету відбудеться капітальний ремонт їдальні школи №18 та проектування нового корпусу цього навчального закладу.

“А ще наступного року відкриємо у Коцюбинському нову амбулаторію! Працюватиме вона у приміщенні колишнього медичного стаціонару на вул. Лісова, 21. Ремонт і закупівля техніки здійснюватиметься за кошти бюджету Ірпеня. Тому очікуємо насичений і результативний для Коцюбинського 2020 рік!”, – додав Даніш.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.