У Коцюбинському завершили ремонт паркану біля кладовища

У п’ятницю, 8-го липня, завершено ремонтні роботи паркану біля кладовища у Коцюбинському. Працівники реставрували огорожу трохи більше двох місяців – обсяг робіт був значний. До цього огорожа багато років перебувала в катастрофічному стані.

viber image 1

3

Цього року знайшлись люди, які погодились профінансувати необхідні роботи: частину коштів надав директор компанії «Агромат»  Володимир Рева, решту – депутат Ірпінської міської ради (фракція «Нові обличчя») Андрій Страховський.

«Я витратив на цю справу свої особисті кошти, бо тут поховані мої близькі друзі. Тут могила Максима Ридзанича, позивний «Адам». Торік він загинув поблизу Донецького аеропорту. Це найменше, що ми можемо зробити», –  говорить Андрій Страховський.

Голова Коцюбинського осередку ГО «Нові обличчя» Сергій Даніш додав, що крім паркану за цей час на кладовищі у Коцюбинскому реставровано деякі пам’ятники. Зокрема, на могилі Григорія Бакала. «Я дякую всім, хто долучився до нашої ініціативи та допоміг у цій важливій справі, адже ми завжди повинні пам’ятати і шанувати наше минуле, наших предків, наших героїв», – каже Сергій Даніш.

viber image 4

Bookmark the permalink.

Comments are closed.