Творчий вечір Ігоря Поклада відбувся у Ворзелі 

У Ворзелі відбувся грандіозний вечір «Спогади про майбутнє», присвячений творчості народного артиста, Героя України, композитора Ігоря Поклада.

Ігоря Дмитровича можна назвати корінним ворзелянином, адже з селищем його доля пов’язана не менш як пів століття. Тому і творчий вечір маестро було вирішено провести там, де він пережив окупацію, евакуацію і повернення після вигнання окупантів.

А те, що пісні автора не мають строку давності і завжди будуть жити в серцях українців, підтвердило тепло сердець сотень шанувальників, які зібралися, щоб ще раз насолодитися геніальними творами митця.  Шедеври, які кожен з нас наспівує з дитинства: «Моя Україна», «Очі на піску», «Пісня про матір», «Скрипка грає», «Посміхнися, доле» .., — прозвучали у виконанні зіркового артистичного десанту, що завітав до Ворзеля та створив справжнє свято музики. А пісню «Кохана» заспівала вся площа сотнями голосів.

Присутність самого Ігоря Дмитровича з дружиною Світланою на концерті додала урочистості. І разом з тим зірковим ведучим Ользі Сумській і Дмитру Оськіну вдалося створити атмосферу родинного затишку і невимушеності. Пісні композитора прозвучали у виконанні заслуженого артиста Віталія Борисюка, Тані Дяченко, народної артистки Анжеліни Швачки, заслуженої артистки Ірини Семененко, переможця проєкту «Зірки в опері» Влада Павлюка, народного артиста Павла Зіброва.  

На завершення вечора глядачам була представлена прем’єра неперевершеної за глибиною думки,  зворушливої стрічки «Спогади про майбутнє», відзнятої Семеном Горовим. В основі фільму — Ігор Поклад і його музика як філософське осмислення життя у вогні війни.

Організатор творчого вечора – благодійна організація «Bucha help» та її керівник Костянтин Гудаускас за підтримки Бучанської міської ради.  

Bookmark the permalink.

Comments are closed.