Тренерка ірпінського клубу танцю «Адажіо» стала героїнею фільму французької режисерки

Французька режисерка українського походження Анастасія Мікова приїхала до України для зйомок матеріалу до її нового проєкту про українських жінок. Однією з її героїнь стала тренерка ірпінського клубу спортивно-бального танцю «Адажіо», викладачка, доцент кафедри аудиту, державного фінансового контролю та аналізу Державного податкового університету Катерина Салямон-Міхєєва.

Відеоматеріал для майбутнього документального фільму режисерка Анастасія Мікова разом зі своєю французько-бельгійською командою знімала в Ірпені у Державному податковому університеті. Там Катерина Салямон-Міхєєва разом зі своїм чоловіком, тренером клубу «Адажіо» Віталієм Салямоном та їхніми вихованцями танцювали на тлі руйнацій університету.

«Анастасія збирає матеріал для нового документального проєкту, мета якого – показати усьому світові глибинні історії українських жінок, які, поряд із чоловіками, є такою ж частиною війни, повноправними учасницями конфлікту чи то на фронті, взявши зброю до рук, чи продовжуючи свою роботу в тилу», — розповіли в ДПУ.

Нагадаємо, у жовтні минулого року вихованці ірпінського клубу спортивно-бального танцю «Адажіо» виступили у фіналі чемпіонату світу з танцювального спорту серед команд формейшн і посіли п’яте місце. Змагання відбулися в німецькому місті Брауншвейг. На підготовку танцівники мали всього місяць. Через окупацію Київщини учасники колективу «Адажіо» втратили домівки, майно, роботу, їхні костюми згоріли, але навіть це не завадило гідно представити Україну на світових змаганнях.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.