Трагедія у Тегерані: МАУ припинила польоти до столиці Ірану

Компанія “Міжнародні авіалінії України” припинила власні польоти до столиці Ірану міста Тегеран. Про це повідомляє пресслужба компанії.

“Починаючи з сьогоднішнього дня, авіакомпанія МАУ ухвалила рішення щодо призупинення виконання власних рейсів до Тегерана на невизначений термін”, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні, 8-го січня 2020 року, літак авіакомпанії “Міжнародні Авіалінії України” при виконанні рейсу PS752 за маршрутом Тегеран – Київ зник з радарів, через декілька хвилин після вильоту з міжнародного аеропорту Тегерана.

Повітряне судно вилетіло з аеропорту Тегерана о 06:10 за місцевим іранським часом.

За попередніми даними, на борту літака було 167 пасажирів та 9 членів екіпажу. На даний момент співробітники авіакомпанії з’ясовують точну кількість пасажирів на борту.

Списки пасажирів будуть розміщені на веб-сайті авіакомпанії після остаточного підтвердження їхнього перебування на борту повітряного судна.

“Авіакомпанія висловлює щирі співчуття родинам потерпілих в результаті авіакатастрофи та робитиме все можливе для надання підтримки родичам та близьким постраждалих. Починаючи з сьогоднішнього дня, авіакомпанія МАУ ухвалила рішення щодо призупинення виконання власних рейсів до Тегерана на невизначений термін”, – повідомляють у авіакомпанії.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook,  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.