Товариство «Відважних» облаштує для учнів ІЛІТу сучасну лабораторію з робототехніки

Незабаром учні Ірпінського ліцею інноваційних технологій матимуть нову сучасну лабораторію з робототехніки та 3D моделювання. Її облаштує Товариство «Відважних». Про це повідомив СЕО Товариства «Відважних» Володимир Карплюк під час зустрічі ІЛІТівців із борчинею Іриною Коляденко.

«Наше товариство викупило приміщення, ми зараз будемо робити там ремонт. Хочемо зробити для ІЛІТу лабораторію. Ми хочемо зробити крутий об’єкт, де буде можливість використовувати вартісне обладнання для того, щоб себе розвивати», — зазначив Володимир Карплюк.

Варто зазначити, ІЛІТ було відкрито у 2018 році. Це інноваційний заклад освіти для поглибленого вивчення ІТ-технологій, робототехніки, математики, хімії, фізики, біології та біохімії.

Зараз у ньому навчаються учні 8-11 класів, але вже з наступного року в Ірпінському ліцеї інноваційних технологій матимуть змогу навчатися і семикласники. Всього планують набрати клас на 20 учнів. За інформацією щодо вступу в ІЛІТ звертайтесь у заклад за адресою: Ірпінь, вул. З. Алієвої, 63.

Нагадаємо, раніше титулована борчиня з Ірпеня, призерка Олімпійських ігор та вже двічі чемпіонка Європи Ірина Коляденко завітала в Ірпінський ліцей інноваційних технологій на запрошення учнів.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.