Театр “Руда ворона” пропонує особливий проект

Театр “Руда ворона” пропонує проект “Ти особливий”, де кожна дитина може проявити себе.

Діти, учасники проекту, беруть відповідальність як за свою роль, так і за виставу в цілому: вони проявляють себе як актори, драматурги, сценаристи, костюмери і художники власного образу. Адже до вже готового сценарію потрібно буде прописати собі монологи і працювати над створенням костюмів і реквізиту, вибором музичного супроводу та оформленням сцени. Репетиції триватимуть усього один місяць (тричі на тиждень по дві години). По завершенню курсу відбудеться постановка вистави.

Також під час навчання діти познайомляться зі світом театру, отримають практичні знання з основ акторської, сценарної майстерності і техніки мовлення. 

Навчаючись таким чином, учасники проекту “Ти особливий!” будуть швидко і продуктивно витрачати свій час, з повагою ставитися до інших, розуміти важливість спільної праці, розкривати свій творчий потенціал, а головне, – діти почнуть відчувати себе творцями власного життя і переконаються в тому, що самі зможуть бути режисерами своєї долі. Проект учить насамперед володіти собою: тілом, думками, почуттями, емоціями. Не пригнічувати їх і не витісняти, а навпаки, – виводити під світло прожекторів, щоб подарувати їх світові і зробити предметом мистецтва.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.