Створили онлайн-платформу з пошуком спортмайданчиків і гуртків

На днях запустили державний портал з інформацією про всі спортивні організації, що знаходяться в Україні. Розробкою порталу Міністерство молоді та спорту України займалося спільно з Програмою розвитку ООН, представниками спортивних цивільних організацій та волонтерами.

Платформа Sportify доступна в веб-варіанті і у вигляді мобільних додатків. За допомогою порталу користувачі можуть знайти інформацію про існуючі у своєму місті спортивні установи та гуртки. Пошук дозволяє знайти басейни, стадіони, палаци спорту, але також покаже і нестандартні місця для екстремалів – скеледроми, місця для польотів на повітряній кулі і багато чого іншого. На сайті є можливість додати об’єкт самостійно. Нагадаємо, що у вересні в Ірпені планується відкриття стадіону та реконструйованих спортивних майданчиків Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи, які сміливо можна буде занести до цієї інтерактивної спортивної бази.

У пошуку на даний момент можна знайти 514 спортивних установ. Також доступний їх рейтинг із відгуками відвідувачів. Крім того, кожен зможе бути в курсі останніх спортивних подій, взяти участь у змаганнях і зібрати команду для спортивної гри.

Зараз сайт знаходиться на стадії наповнення, тому інформація про спортивні об’єкти доступна не для всіх міст зі списку. Але в планах – зробити зі Sportify найбільшу всеукраїнську інтерактивну спортивну базу.

11121

Bookmark the permalink.

Comments are closed.