Стати щасливою: в Ірпені відбувся жіночий форум

24 травня в Конференц-холі “Ірпінь” відбувся жіночий форум  “Я – щаслива”. Неперевершені жінки-спікери поділились жіночими секретами, говорили про жіноче здоров‘я, самореалізацію, як досягати успіхів в українській політиці, як балансувати відносини і роботу, як формувати і йти до своєї мети.

Також жіночий форум ніс в собі благодійну мету: учасники заходу мали можливість внести фінансовий внесок на відновлення реанімаційного відділення Інституту педіатрії, акушерства та гінекології імені О.М. Лук’янової НАМН України, тим самим внести частинку добра для дітей.

Форум організований за ініціативи Ірини Сисоєнко, яка зазначила,  формула жіночого щастя для кожної жінки є своєю, але всі ми однаково мріємо про любов чоловіка та дітей, про успішну кар’єру, про вічну молодість та красу, про великі можливості. “Кожна людина хоче бути щасливою, але мати справжнє жіноче щастя вдається не всім. Тому потрібно відвідувати такі заходи, щоб вміти віднайти гармонію та  формулу свого жіночого щастя”, – додала Сисоєнко.

Всі спікери виступили з такими темами: Анастасія Попсуй – “Мерські пристрасті: як молодій жінці керувати містом”, Оксана Диптан – “Формування особистості”, Роза Аль-Намрі –  “Сімейні цінності, як ключ до успіху на обраному шляху”, Ірина Бойко – “Любов до себе, любов у взаєминах з чоловіком”, Тетяна Шевчук – “Жіноче щастя”, Ірина Сисоєнко – “Жінка в політиці. Міфи та виклики”, Ірина Скрипник – “Магія посмішки через покоління – шлях до успіху”, Світлана Свердлікова – “Єдиний шлях до жіночого щастя – це досягнення цілей по-жіночому”.

Фото Олега Гриба

За підсумками заходу кореспонденти “Правди Ірпеня” діляться декількома інсайтами форуму:

  • Складові, які допоможуть вам досягти ваших жіночих цілей в конкретний момент вибору: займайтесь спортом і слідкуйте за своїм здоров’ям,  зберігайте хороший настрій, вмійте чути і вмійте мовчати, не забувайте бути доглянутою і стежити за собою, виділяйте час на себе, вчіться прощати, слідкуйте за тим, що вам оточує і на що ви витрачаєте свій час.
  • В сучасному світі жінка може будувати політичну кар’єру, виходити заміж, народжувати дітей.
  • Коли маєте щось зробити, задайте собі питання: Я хочу це робити? Мене це надихає? Завжди чесно відповідай на це запитання і якщо є відповідь ні, то не варто це робити.
  • Страх: що з ним робити? По-перше,  якщо ти почнеш бігти від свого страху, то бігти прийдеться все життя. По-друге, єдиний спосіб перемогти страх – подивитись йому в очі. По-третє, в будь-якій стресовій і важкій ситуації важливо зупинитись.
  • Ціль має чіткі обмежені строки.  Пропишіть цілі. Чого ви би хотіли дійсно? Можливо змінити роботу чи написати наукову роботу? І почніть поступово йти до цілей.
  • Кожна з нас знаходиться постійно в бігах, ми постійно не встигаємо, ми постійно зайняті, але ті довгоочікувані зміни так і не наступають, до цілей ми ближче, так і не стаємо. В чому причина?  Важливим є  те, щоб не тільки прописати чого ви хочете досягти, але й кожного дня планувати свій день, ділити його на термінове і ні, відмічати виконане і заохочувати себе. Якщо ви ні на крок не приближаєтесь до цілі, то можливо варто задуматись чи дійсно це вам треба?
  • Важливо виділяти час на: навчання і розвиток, аналіз і планування, здоров’я, будування відносин і виховання дітей, життєвий комфорт і відпочинок, фінансове планування.
  • Що ж допомагає досягати успіху та відчувати щастя?Вірний баланс сил, розуміння своєї життєвої мети, внутрішня самоорганізація, сміливість, та завжди гарний настрій .

Нагадаємо, Ірина Сисоєнко за численними проханнями провела два жіночі форуми “Я – щаслива” 23 травня в Києві і 24 травня в Ірпені.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.