Спортсменка з Ірпеня зайняла 3 місце на Чемпіонаті світу з вільної боротьби

Ірина Коляденко з Ірпеня зайняла 3 місце на Чемпіонаті світу з вільної боротьби серед юніорів. Про це розповів Володимир Карплюк на своій сторінці у соцмережі Фейсбук.

“Слава про ірпінських спортсменів продовжує розлітатися Україною і світом! Особливо приємно, що вони не забувають про рідне місто у найважливіші моменти свого життя. Наша гордість – двадцятилітня Ірина Коляденко із переможною медаллю на грудях розгорнула прапор Ірпеня на Чемпіонаті світу з вільної боротьби серед юніорів”, – повідомив Карплюк.

Участь у змаганнях у Словаччині взяли близько тридцяти країн. У ваговій категорії 65+, у якій змагалася Ірина, виступили 15 учасниць. Наша спортсменка провела чотири сутички і в боротьбі за бронзу впевнено здолала призерку Чемпіонату Європи. “На жаль, травма коліна, отримана під час другої сутички, не дозволила Ірі змагатися за срібло чи золото. Щиро вітаю Ірину з досягнутим результатом! А її тренера Володимира Яременка, який, до речі викладає в Ірпінській школі боротьби, за професіоналізм та відданість своїй справі! Так тримати!”, – привітав Володимир Карплюк.

Ірина Коляденко – член збірної України з вільної боротьби, багаторазова чемпіонка та призерка чемпіонатів України серед дівчат, юніорок та жінок, багаторазова переможниця міжнародних турнірів, олімпійська надія Ірпеня та України. 

 
Bookmark the permalink.

Comments are closed.