Спортсмени з Ірпеня взяли участь у змаганнях у Словаччині

Нещодавно в м. Банська-Бистриця (Словаччина) відбувся Чемпіонат Європи зі спортивного орієнтування серед юнаків та дівчат (спортсмени до 18 років). Про це повідомляється на офіційному сайті Ірпінської міської ради.

428 спортсменів з 35 країн прибули до Словаччини, щоб виборювати нагороди європейської першості. До складу збірної увійшли одразу четверо представників збірної команди Київської області – Теремецький Тимофій, Трохимчук Юлія, Кобець Світлана та Звягін Микита.

Якщо Трохимчук Юлія та Звягін Микита вже мають досвід участі у змаганнях такого високого рівня, то для Теремецького Тимофія та Кобець Світлани це був перший досвід міжнародних змагань такого високого рівня.

“У перший день змагань були розіграні нагороди на дистанціях спринту. 1 липня були розіграні нагороди на довгих дистанціях. 2 липня в останній день змагань спортсмени виборювали нагороди на естафетних дистанціях. Як зазначають організатори, в українській команді є ще над чим працювати і куди рухатись. За рік зроблено немало: спортсмени взяли участь у десятках навчально-тренувальних зборів та змагань. Вибороли понад 100 нагород на національних першостях та чемпіонатах. Але це – лише початок і попереду ще багато чого непізнаного і нового!”, – йдеться в повідомленні.

Тренери відділення спортивного орієнтування висловлюють окрему подяку керівництву Ірпінської ДЮСШ, яке докладає максимальних зусиль у підтримці талановитих спортсменів. Батькам, які підтримують дітей в усіх аспектах. Також приємно зазначити, що в Ірпені є небайдужі люди, які не лише добрими словами і посмішками підтримують обдарованих дітей.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.