Спортмайданчики повинні бути по-максимуму доступні для дітей, – Карплюк

 

Нові шкільні спортивні майданчики в Ірпені повинні бути по-максимуму доступні для дітей. Про це вчора під час засідання виконавчого комітету наголосив Ірпінський міський голова Володимир Карплюк.

За його словами, до управлінців дійшла інформація, що деякі майданчики часто бувають закритими. “Так не повинно бути! Ми їх будували для дітей, тому для них вони мають бути максимально доступними і під час шкільних занять і в позаурочний час”, – повідомив Карплюк.

Як відомо, минулого року на території усіх шкіл міста побудували нові сучасні спортивні майданчики з універсальними полями та тренажерами. В управлінні освіти запевняють, що активні заняття дітей на майданчиках уже почалися і триватимуть аж до зими.

“Справді, взимку і ранньою весною майданчики були зачиненими. Але зараз ми складаємо списки усіх спортивних секцій, гуртків, що діють у школах. Уже скоро на кожному майданчику буде вивішена інформація із графіком його роботи. Там буде зазначено час для уроків фізкультури, тренувань секцій та вільний час для ігор.”, – зазначив начальник Ірпінського управління освіти та науки Олег Білорус.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.