Сьогодні в Ірпені обговорюватимуть питання соцзахисту населення

Сьогодні о 13:00 в Ірпінській міській раді відбудеться відкрита зустріч та засідання круглого столу на тему: “Соціальний захист пенсіонерів, ветеранів Другої світової війни та інших учасників бойових дій, учасників ліквідації аварії на ЧАЕС та усіх постраждалих від Чорнобильської катастрофи”. Про це повідомляється на офіційному сайті ради. 

В обговоренні візьмуть участь представники громадських організацій, правоохоронних органів, медицини, пенсійного фонду, комунальних служб, управління соціального захисту ІМР та Громадська рада міста.

За словами першого заступника мера міста Дмитра Христюка, під час засідання круглого столу буде обговорено проблемні питання, що стосуються соціального захисту пільгових категорій населення, зокрема: пенсіонерів, ветеранів, учасників бойових дій та постраждалих від наслідків катастрофи на ЧАЕС. За результатами діалогу мають бути сформовані конкретні заходи щодо покращення добробуту життя цієї категорії населення, підвищення рівня їх правової та соціальної захищеності.

Запрошуємо на зустріч мешканців міста!

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.