Сьогодні Ірпінь відвідав Посол Кувейту

Сьгодні в Ірпені побував Посол Кувейту в Україні Рашід Хамад Аль Адвані. Про це повідомив ірпінський міський голова Володимир Карплюк. 

“Ірпінь продовжує активно розвивати міжнародну співпрацю. Сьогодні місто відвідав Посол Кувейту в Україні Рашід Хамад Аль Адвані. Він приїхав на свято арабської мови, яке відбулося у загальноосвітній школі №12. Ця школа спеціалізується на вивченні іноземних мов. Тут вивчають 12 мов, серед яких є слов’янські, романогерманські та східні. Арабську почали викладати тільки цього навчального року”, – розповів мер.

Посольство Кувейту подарувало нашим учням підручники з арабської мови. А щоб покращувати рівень володіння арабською через спілкування з носіями мови, домовилися про проведення міжнародних молодіжних обмінів. Крім цього, ще домовилися на освіті не зупинятися і будемо готувати бізнес–форум, який допоможе нашим підприємцям знайти собі бізнес-партнерів за кордоном. “Переконаний, що така співпраця піде на користь не тільки ірпінській громаді, а й нашим країнам. Щиро дякую за увагу до Ірпеня і готовність співпрацювати з нами пану Рашіду Хамаду Аль Адвані”, – зазначив Карплюк. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.