Сьогодні Ірпінь відвідало понад 60 бібліотекарів Київщини

Сьогодні з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек до Ірпеня навідалися бібліотекари з усієї Київщини. Про це розповіла в.о. міського голови Ірпеня Анастасія Попсуй. 

“Уже вкотре Ірпінь обирають місцем проведення масштабних обласних заходів. Сьогодні з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек наше місто зібрало бібліотекарів з усієї Київщини. Понад 60 представників цієї почесної професії взяли участь в урочистостях і познайомилися ближче з Ірпенем та його легендарним письменницьким минулим”, – повідомила Попсуй. 

Зокрема, бібліотекарі відвідали Центральну міську бібліотеку міста. Як відомо, сьогодні вона по праву вважається однією з кращих книгозбірень області. Новий ремонт, нові меблі та обладнання, суттєве поповнення книжкового фонду, інтернет-центр і безкоштовний WI-FI – все це робить нашу бібліотеку особливо привабливою для відвідувачів. За останні три роки Ірпінська бібліотека стала справжнім культурно-мистецьким центром, де регулярно проводяться різноманітні творчі вечори, зустрічі, лекції, майстер-класи. 

Фото Олега Гриба

Bookmark the permalink.

Comments are closed.