“Синергія” почала будівництво дитячого садка в Ірпені

В Ірпені стартувало будівництво ще одного муніципального дитячого садка. Заклад будують за сучасними технологіями, він розрахований на 140 місць і відкриє нові можливості для виховання і розвитку дітей Приірпіння. Створює новий дитячий сад місцева компанія «Синергія». Про це повідомляють “Подробности”.

У березні цього року з ініціативи Ірпінської міської ради відбувся конкурс на суборендаря земельних ділянок. Виграв його Ігор Оверко, який запропонував побудувати дитячий сад з подальшою передачею побудованого об’єкта в комунальну власність територіальної громади Ірпеня. Конкурсна комісія визначила цей проект найбільш корисним для міста. Як відомо, зараз дітям Приірпіння не вистачає місць у дитячих садках.

p_92932_1_gallerybig

Варто відмітити, що «Синергія» вже розпочала будівництво. За процесом можна спостерігати в режимі он-лайн на сайті компанії.

«За свої п’ять років діяльності будівельна фірма« Синергія »завжди дотримувалася зобов’язання перед інвесторами. Крім того, особливу увагу ми приділяємо соціальним інфраструктурним об’єктам. Для нас важливим є діалог з суспільством. Ірпінь – місто, яке динамічно розвивається, тому для жителів нових житлових комплексів наявність дитячого садка – дуже важлива умова », – підкреслив засновник будівельної компанії« Синергія »Ігор Оверко.

Як відомо, це не перший соціальний об’єкт в Ірпені, який реалізує «Синергія». Раніше компанія займалася реконструкцією парку «Дубки», зараз завершує будівництво міського стадіону. А восени минулого року допомогла в реконструкції басейну «Дружній». Крім іншого, там встановлена ​​нова система очищення води.
За свій рахунок «Синергія» встановлює зупинки громадського транспорту, а також співпрацює з місцевою владою для поліпшення покриття доріг.

«Ми молода компанія, тому знайшли спільну мову з молодіжними організаціями. «Синергія» підтримує стартапи, студентські команди КВН і талановитих людей в загальному. Це наша інвестиція в майбутнє рідного Ірпеня », – розповідає Ігор Оверко.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.