Школярі Ірпеня отримали сертифікати на місячний запас води

Нещодавно відбулося нагородження шкіл-фіналістів, що брали участь у програмі “Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів”. Ірпінська ЗШ №13, яка реалізувала проект з підвищення якості питної води, отримала сертифікат на місячний запас води від Асоціації виробників мінеральних та питних вод України. Про це повідомляє Ірпінська міська рада.

У пілотному проекті центру “Розвиток КСВ” “Healthy Schools” активну участь брали 30 шкіл з 72 з Київської та Сумської областей. Ірпінська загальноосвітня школа №13 подала заявку та реалізувала свій міні-проект – встановила сучасні очисні фільтри для води у їдальні, а також розмістила у своєму фойє кулери з водою. За успішне втілення проекту учням школи був вручений сертифікат на місячний запас води від Асоціації виробників мінеральних та питних вод України.

Також Ірпінська ЗШ №13 посіла 3 місце у програмі за реалізацію проектів по впровадженню здорового способу життя серед школярів і здобула грант у розмірі 40 000 грн на закупівлю обладнання для STEM-лабораторій (STEM: S-science, T-technology, E-engineering, M-mathematics).

Унікальна програма “Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів”, ініційована та розроблена за підтримки Mondelēz International Foundation, має на меті протягом наступних трьох років сприяти розвитку здорового харчування, фізичних активностей та свідомого ставлення до власного здоров’я у понад 500 школах, залучивши 17 500 дітей по всій Україні. Програми Фонду впроваджені вже у 10 країнах світу.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.