Щорічна міська акція “Людина-спорт”: хто став переможцем

Сьогодні в Ірпені відзначили переможців щорічної міської акції “Людина-спорт”. Про це розповів ірпінський міський голова Володимир Карплюк на своїй сторінці у соцмережі.

Вітаю переможців щорічної міської акції “Людина-спорт”. Поздоровляю усіх, чиї імена пролунали під час підведення підсумків спортивного року – а це понад півсотні кращих спортсменів і тренерів Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи, стадіону “Чемпіон”, Університету державної фіскальної служби України, вчителі фізкультури і спортивні сімї, кращі спортивні клуби міста”, – зазначив мер. 

Особливі вітання мер передав переможцям головної номінації “Спортсмен року”: заслуженому майстру спорту, переможцю турніру Гран-прі Дюссельдорфа з дзюдо, переможцю турніру “Grand-Slam” з дзюдо в Баку, бронзовому призеру Перших Європейських ігор в м. Баку Якову Хаммо та заслуженому майстру спорту, триразовому чемпіону світу з бойового самбо, дворазовому чемпіону Європи з бойового самбо, чемпіону Євразії, володарю Кубку Європи з бойового самбо, професійному борцю американської промоутерської компанії “Bellaton” Ярославу Амосову. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.