Що подивитися в кіно: найбільш очікувані фільми грудня

Перший місяць зими потішить кіноманів цікавими кінопрем’єрами. УНІАН зібрав для вас топ найбільш очікуваних фільмів, які вийдуть на екрани до кінця листопада. Про це повідомили на сайті інформаційного агенства.

  • “Ножі наголо”

Події розгортаються у наш час. Сімейну ідилію великої дружньої родини порушує загадкова смерть Морріса Робінсона (Дон Джонсон). Дружина покійного (Джеймі Лі Кертіс) та його син (Кріс Еванс) наймають приватних детективів, аби вони розібралися у тому, яким чином насправді голова сімейства пішов з життя. До роботи береться Бенуа Блан (Деніел Крейг).

Прем’єра 5 грудня.

  • “Джуманджі: Наступний рівень”

Світ Джуманджі ніколи не був привітним, гостинним і безпечним місцем. Всі, хто там побував, зовсім не горять бажанням туди повертатися. Але з волі випадку Спенсер там опинився, та ще й зовсім один. Благо, його друзі помітили те, що він у грі – значить, приятеля треба рятувати, сам він у цьому небезпечному світі не виживе. Але все вже зовсім не таке, як було минулого разу. Гравцям знадобиться вся їхня сміливість, щоб зустрітися з невідомими та недослідженими куточками Джуманджі – від пустель до засніжених гір. Усе лише для того, щоб знайти друга та назавжди покинути цей небезпечний світ.

Прем’єра 12 грудня.

  • “Зоряні війни: Скайвокер. Сходження”

Фільм завершує неймовірну історію сім’ї Скайуокерів, що триває вже більше сорока років, і обіцяє дати відповіді на всі загадки з попередніх серій. На глядача чекають старі і нові герої, унікальні світи, захоплюючі подорожі на край Галактики і грандіозний фінал фантастичної саги.

Прем’єра 19 грудня.

  • “Секс-бомба”

Стрічка заснована на реальних подіях та розповідає про скандал у 2016 році: працівниці Fox News звинуватили генерального директора Роджера Айлза в сексуальних домаганнях. Додамо, що чоловік помер у 2017 році. Так, американська журналістка Гретхен Карлсон, яку в фільмі зіграла Ніколь Кідман, звинуватила Айлза у домаганнях. За її словами, вона була звільнена після того, як відмовила генеральному директорові. Згодом до Карлсон приєдналися ще декілька жінок (їх грають Марго Роббі і Шарліз Терон). Після скандалів Роджер Айлз пішов у відставку. Головні ролі у фільмі виконали зіркові акторки Ніколь Кідман, Шарліз Терон та Марго Роббі.

Прем’єра 19 грудня.

  • “Щасливого Різдва”

У Кейт далеко не найприємніші спогади про Різдво. Минулого року вона сильно захворіла та мало не померла, після чого щось у ній змінилося. Їй став майже байдужий цей світ, а власна доля й зовсім не хвилює. Дівчина замкнута в собі, любить добряче випити, а заробляє собі зараз на життя в різдвяному магазині в костюмі ельфа. Самотність, відсутність нормального житла та неймовірно турботлива мама – що ще треба для “щастя” молодої дівчини? Так би і тривало роками, якби Кейт не зустріла дуже красивого хлопця на ім’я Том. Його присутність у житті дівчини багато що змінює, змушуючи Кейт повірити в себе та піти за своєю мрією.

Прем’єра 19 грудня.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.