Що подивитись у Будинку культури Ірпеня в квітні?

Лірична комедія “Випадковий секс на межі фолу” пройде 20 квітня о 18.00. Комедія розповідає про кохання, про те, як ця сама любов тьмяніє з роками, як вона йде, а потім повертається. І як важко буває чоловікові і жінці просто почути один одного і хоч на деякий час забути взаємні образи, що накопичилися за межі не найкоротшу спільне життя.Герої проходять нехитрі випробування, потрапляючи то в смішні, то в драматичні ситуації, ну а глядачі знову вірять, що все у них буде добре.

Білети: 0970733421.

“День народження Башмачка” відбудеться 7 квітня о 12.00.Це інтерактивна казка-шоу велетенських ляльок для всієї родини.
Кожному малюку в подарунок:
-повітряна кулька
-сертифікат на безлімітний день у ігровій кімнаті ресторану
-дискотека мильних бульбашок разом з героями шоу
-фотосесія

Білети: 0979839034.

“Шлях до успіху — 2019” – фестиваль театрального мистецтва, естрадного вокалу, художнього слова, мініатюри та  монологу, який пройде 6-7 квітня. Захід проводиться заради популяризації естрадного мистецтва в Україні, профорієнтаційної роботи з талановитими дітьми, розвитку дитячо-юнацької творчості.

Концерт Вітальки “Добрий вечір, я – диспетчер!” відбудеться 14 квітня в Бучі. В програмі концерту найкращі хіти виконавця: “Карпати”, “Ти поправилась, Наташа”, “Мокрі і закохані” та інші. Обережно на залізничному переїзді, там здається, панду поїздом збило…

Білети: 0683165244.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.