Що подивитись маленьким ірпінцям у місцевому Будинку культури?

У Центральному будинку культури, який знаходиться в Ірпені, скоро пройдуть такі заходи, які зацікавлять маленьких ірпінців і їх батьків. Це “Фікси шоу”, вистава-мюзикл “Нові пригоди Червоної шапочки”, концерт Олександра Порядинського, казка-мюзикл “Аладдін і чарівна лампа”.

1.«Фікси шоу”

“Фікси ШОУ!” — інтерактивна вистава, яка дозволить кожній дитині взяти участь у дивовижних пригодах фіксиків. На всіх чекають гіперреалістичні герої понад два метри заввишки, втілені творцями серіалу в технології 3D-принт, з голосами справжніх фіксиків: вони говорять на сцені, як на екрані; дивовижні декорації і спецефекти; ігри та веселощі.

Дата: 28 вересня

Час: 11:00

Ціна квитка: 90-220 грн

Дітям до 4-х років вхід безкоштовно без надання окремого місця у супроводі дорослих (квиток потрібний тільки дорослому).

2. “Нові пригоди Червоної шапочки

“Нові пригоди Червоної Шапочки” – весела казка про дружбу і не тільки. Маленьких глядачів чекає несподівана і цікава версія всім відомої казки, а старих і нових героїв – нові пригоди. Хочете дізнатися, що сталося у лісі, коли Червона Шапочка сама стала бабусею, чи змінилася за цей час вовча натура і яку роль в нових пригодах грає невгамовний Заєць? Тоді вам – на цей спектакль. А ще казка вчить цінувати дружбу, мати власну думку і дає масу корисних порад.

Дата: 19 жовтня

 Час: 17:00

Ціна квитка: 80-200 грн

3. Концерт Олександра Порядинського

 Переможець 4 сезону шоу “Х-Фактор” Олександр Порядинський готує сюрприз для своїх шанувальників – великий концерт “Я завжди буду поруч”. 

Дата: 16 листопада

Час: 18:00

Ціна квитка: 100-150 грн. 

4. “Аладдін і чарівна лампа”

Це чарівна східна історія про дружбу, людяності і любові. Закоханий в прекрасну принцесу бідняк Аладдін потрапляє в занедбану печеру і знаходить чарівну лампу. Мешканець лампи — Джинн, вибравшись на свободу, обіцяє виконати три бажання юнака. І тут починаються справжні пригоди.

Дата: 22 грудня

Час: 11:00, 14:00

Ціна квитка: 80-220 грн

Bookmark the permalink.

Comments are closed.