Що по єВідновленню в Ірпінській громаді?

Начальник Управління інфраструктурного розвитку, інвестицій та житлово-комунального господарства ІМР Сергій Канюра розповів про реалізацію програм «єВідновлення» в Ірпінській громаді. Станом на 3 травня:

1) погоджено та нараховано 3484 виплати на поточні та капітальні ремонти на загальну суму 459,4 млн грн, по 1561 заявці — відмовлено. 92,03 % від поданих заявок — опрацьовано.

2) 414 житлових сертифікатів сформовано для купівлі нового житла взамін зруйнованого на загальну суму 1,2 млрд грн. 908 — відмов. Відсоток опрацьованих заявок на житлові сертифікати складає 92,38 %.

3) сформовано 68 грошових компенсацій на відбудову на власних земельних ділянках на загальну суму 238,1 млн грн. 80 % заяв опрацьовано.

«На сьогоднішньому засіданні комісії  погодили 18 виплат на проведення поточних та капітальних ремонтів на суму 1,5 млн грн. На повторний виїзд на обʼєкти для уточнення обʼємів робіт в пошкоджених оселях було відправлено 9 заявок. По програмі «єВідновлення»-житлові сертифікати було погоджено видачу 3 житлових сертифікатів на приватні будинки та 6 на квартири на загальну суму 25,6 млн.грн. Крім того, погодили 12 заяв на проміжну верифікацію та 2 відмовили у звʼязку з тим, що виконані види робіт не співпадають з чек-листом», — зазначив Сергій Канюра.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.