Сергій Даніш розповів про результати діяльності команди за рік

Місцева влада селища Коцюбинського підсумувала основні результати своєї діяльності протягом 2019 року. Підсумки наведені у відеоролику, оприлюдненому на сторінці в. о. селищного голови Сергія Даніша у Facеbook. 

“Рік, що минає був для нашого селища переломним. Він показав, що Коцюбинське може бути чистим, доглянутим, комфортним і безпечним. Разом з Вами ми прибирали вулиці і двори, ремонтували дороги, відкривали важливі інфраструктурні об’єкти. І я щиро переконаний, що це лише початок відродження нашого рідного Коцюбинського! Попереду багато важливих проектів і нових звершень!”, – розповів Сергій Даніш.

Дорогі мешканці Коцюбинського! Рік, що минає був для нашого селища переломним. Він показав, що Коцюбинське може бути чистим, доглянутим, комфортним і безпечним. Разом з Вами ми прибирали вулиці і двори, ремонтували дороги, відкривали важливі інфраструктурні об’єкти. І я щиро переконаний, що це лише початок відродження нашого рідного Коцюбинського! Попереду багато важливих проектів і нових звершень! Бажаю усім у Новому році здійснення задуманого, злагоди у родинах, міцного здоров’я і, звичайно, миру нашій Україні! З Новим роком і Різдвом Христовим!

Geplaatst door Сергій Даніш op Maandag 30 december 2019

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.