Сергій Даніш пояснив, чому так «підгорає» в чорної піарниці Федорів

245225146_1099067300624308_4334604157440219830_n_cut-photo.ru_

Чергова активізація чорної піарниці Ірини Федорів і її нападки на народного депутата України Андрія Клочка пов’язані з тим, що столичні забудовники вимагають у неї та в її поплічниці Ольги Матюшиної повернути невідпрацьований гонорар – квартири, отримані за лобіювання приєднання до Києва селища Коцюбинського. Про це написав на своїй сторінці у фейсбуці Коцюбинський селищний голова Сергій Даніш. Публікуємо його пост у повному обсязі:

«Шановна громадо! Зараз ми спостерігаємо, як розгортається чергова інформаційна атака відомої чорної піарниці Ірини Федорів. Тої самої, яка є лауреатом журналістської антипремії «Унітаз року» та увійшла до рейтингу «ТОП-5 журналістів, які зганьбили честь своєї професії». Тепер брудна атака Федорів спрямована проти друга нашої громади, Народного депутата України від партії «Слуга народу» Андрія Клочка. Загалом, я не здивований. Адже саме Андрій Клочко став на захист громади Коцюбинського і «поламав плани Федорів та її команди».

Група чорних піарниць на чолі з Федорів, попри Закон і Конституцію, намагалися силоміць приєднати наше селище до Києва в інтересах забудовників. Коли Федорів та Матюшина нищівно програли громаді Коцюбинського, вони почали атакувати Андрія Клочка.

Саме він став на захист місцевого самоврядування і, добре розуміючи, що Коцюбинське потрібне не київській громаді, а столичним забудовникам для вирубки та подальшої забудови Біличанського лісу, не дозволив стерти наш дім з карти України.

Зараз Федорів знову гучно кричить про «волю громади». А я хочу нагадати, що місцевих виборах восени 2020 року ми чітко побачили справжню волю громади Коцюбинського. Подруга Федорів Ольга Матюшина, яка відкрито декларувала у своїй програмі злиття селища під Київ, програла мені із величезним відривом. Тоді за мене, а відповідно за самостійний шлях Коцюбинського і незалежність від Києва, проголосували 58,9% виборців. Ось вона – воля громади!

Вже давно відомий термін «федорівщина» – це синонім продажної журналістики та чорного піару.

Саме тому Ірина Федорів і мовчить про масштабні розкрадання бюджету Коцюбинського, які відбувалися, коли в кріслі голови сиділа її поплічниця Матюшина.

Мовчить про їхні афери з неіснуючим ремонтом даху Будинку культури та про 700 тисяч гривень державної субвенції, які мали піти на будівництво футбольного поля для дітей,а пішли у кишені послідовників «федорівщини»!

Сьогодні Матюшина – на лаві підсудних в Ірпінському суді. Завтра вона може опинитися за ґратами. Можливо, й разом зі своєю поплічницею, яка роками розкрадала кошти міжнародних донорських організацій, виводячи їх з громадських організацій руху «Чесно» на свого ФОПа за неіснуючі послуги.

Тому рекомендую нешановній у Коцюбинському Ірині Федорів зайнятися пошуком адвокатів для Матюшиної і для себе.

А Андрію Клочку вкотре щиро дякую за підтримку Коцюбинського та його мешканців.

Собаки гавкають, а столичні забудовники скреготять зубами, вимагаючи від «активісток» віддати назад квартири, отримані ними в столиці за приєднання Коцюбинського до Києва. За приєднання, якого не сталося і якого ніколи не буде.

Успіхів нам, Шановна Громадо!»

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.