Семко засвітила 4-тий диплом

Заступник міського голови Ірпеня Наталія Семко здобула четверту вищу освіту. Чотирирічне навчання на факультеті екології та природокористування в Херсонському державному аграрному університеті ознаменувалося для неї отриманням четвертого диплому освіту.

“Це свідома й сформована потреба приносити практичну користь на своїй рідній землі й отримати якомога більше знань, а не просто випадкова жіноча примха”, – зазначила Семко. 

Крім цього, Наталія Семко закінчила Київський “Інститут електронних приладів” (спеціальність бухгалтер-економіст), Академію державної податкової служби України (спеціальність “Облік та аудит” та кваліфікація спеціаліста економіста), Національну академію державного управління при Президентові України (спеціальність “Державне управління”, кваліфікація магістра державного управління).

Також Наталія успішно закінчила навчання та пройшла стажування в Торгово-промисловій палаті м. Лейпциг, (Німеччина) за напрямами “Інноваційні технології та обладнання в сфері виникнення мереж екологічної утилізації різноманітної тари та упаковки” та “Сучасні технології в галузі управління відходами”, Міністерстві економіки м. Мюнхен (Німеччина), напрямок «Поводження з відходами та використання інноваційних технологій у сфері написання програм по поводженню з відходами та для місцевого самоврядування”.

Семко, наголосила також на тому, що вчитися значить завжди сподіватися на краще, своїми знаннями та вміннями приносити користь суспільству. Своїм прикладом Наталія Семко хоче надихнути насамперед не тільки молодь, адже коли людина здобуває нові знання – вік не грає жодної ролі. У першу чергу навчання дає необхідну базу, для того щоб реалізувати всі свої таланти.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.