Сайт міськради творить дива

Про це зазначив міський голова Володимир Карплюк під час засідання виконкому.

За словами мера, після розміщення на офіційному сайті банера з інформацією про будівництво з порушенням законодавства та біл-бордів з красномовним написом «НЕЗАКОННЕ БУДІВНИЦТВО ІРПЕНЯ – перелік на сайті», зазначені у переліку забудовники одразу почали укладати договори пайової участі, виконувати технічні та містобудівні умови тощо. Одним словом, стають на добрий  шлях – виправляються.

У списку   –   десять   недобросовісних забудовників.

« Звертаємо вашу увагу на те, що список ще не повний. Інформація в таблиці оновлюватиметься щоденно в залежності від опрацювання недоліків, допущених забудовниками під час будівництва.  Щиро віримо, що звернувши вашу увагу на недобросовісних забудовників, ми зможемо убезпечити вас від подальших проблем з експуатацією будівель, а можливо, і набуттям права власності », – йдеться у зверненні на офіційному сайті Ірпінської міської ради –http://imr.gov.ua/nezakonne-budivnitstvo.

Мабуть, дуже незручно “висіти” у списку порушників закону окремим забудовникам… Та й не сподівалися вони, що міська рада перейде до таких рішучих дій щодо наведення ладу з незаконним будівництвом Ірпеня. Тому і є результат!

Незаконні забудови Ірпеня

Bookmark the permalink.

Comments are closed.