Рятувальники Ірпінського регіону – в п’ятірці кращих вогнеборців Київщини

22 червня  у м. Вишнене відбулися змагання з пожежно-прикладного спорту. Команда рятувальників Ірпінського регіону посіла п’яте місце. Про це повідомляє Інформаційне агентство ITV.  

“У змаганнях взяли участь 28 районних команд з усієї Київщини. Рятувальники змагалися у трьох вправах: підйом по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху навчальної башти, пожежна естафета 4 по 100 метрів та бойове розгортання. Команда ірпінських вогнеборців була третьою в естафеті та показала шостий час у підйомі по драбині. Вийти на п’єдестал у загальнокомандному заліку їм завадив прикрий розрив пожежного рукава під час бойового розгортання”, – йдеться в повідомленні.

За словами капітана команди, начальника 53-ї Держаного пожежно-рятувального поста смт. Гостомель Олега Ляхевиче, їх підвів рукав, який розірвався саме під час виконання вправи. “Але команда не зупинилася, ми замінили рукав і закінчили завдання з 21 результатом. Якби не це, я впевнений, ми б посіли призове місце», – розповівЛяхевич.

Ірпінський регіон представили Олександр Пянківський, Роман Бабенко, Віталій Горбатенко з 36-ї Держаної пожежно-рятувальної частини м. Ірпінь, Дмитро Чичка – 52-й Державний пожежно-рятувальний пост смт Ворзель, Руслан Марчук і Олег Ляхевич – 53-й Держаний пожежно-рятувальний пост смт. Гостомель.

У результаті змагань перше місце посіла команда м. Славутич, друге – Вишгородський район, третє – команда Васильківського району.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.