Різномовна бібліотека Ірпінського ліцею інноваційних технологій поповнилася книгами братів Капранових

Ірпінський ліцей інноваційних технологій отримав нові книжки для своєї різномовної бібліотеки. Примірники своєї книги «Мальована історія незалежності України» українською та англійською мовами ліцею подарували письменники, блогери, культурні діячі, засновники видавництва «Зелений пес» брати Капранови.

«Від імені всього колективу дякуємо за такий цінний подарунок», — подякували в ІЛІТі.

У книжці «Мальована історія незалежності України» школярі знайдуть короткий і зрозумілий виклад подій минулого разом із цікавими ілюстраціями. На думку авторів, ця книга дозволить читачам легко зорієнтуватись у складному питанні походження Української держави та боротьби за її становлення.

До створення бібліотеки ІЛІТу вже долучилося багато небайдужих людей та організацій. Зокрема, на початку квітня, відома журналістка, громадська діячка та блогерка Яніна Соколова передала до ліцею збірку «Шевченко на кожен день: з Яніною Соколовою».

Якщо ж Ви також бажаєте передати книгу до Ірпінського ліцею інноваційних технологій, звертайтеся до директорки ІЛІТу Марії Гостін за телефоном: +380934869833.

Нагадаємо, у Міжнародний день дарування книжок, 14 лютого, в ІЛІТі розпочали створювати власну бібліотеку книг англійською, іспанською, німецькою, польською та українською мовами. За задумом учнів, вона має стати найбільшою різномовною шкільною книгозбірнею в області.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.