Псевдоактивісти в Коцюбинському хочуть демонтувати встановлені камери відеоспостереження

Днями в Коцюбинському встановили 4 камери відеоспостереження для контролю за правопорядком у селищі. Кошти на придбання нової техніки були виділені за ініціативи депутата Ірпінської міської ради Богдана Слюсаренка в рамках програми “Безпечне місто”.

Після того, як місцеві псевдоактивісти дізнались про встановлення камер, вони одразу ж почали детально обговорювати ідею для їх демонтування.

“Пригадую, коли Ольга Матюшина і її адвокат Наталія Коломієць розповідали про головні переваги й плюси СІЗО в Коцюбинському, вони вказували як раз-таки на установку камер відеоспостереження. Так що ж змінилося? Ми встановили камери не у вигляді подачок замість на СІЗО, а для контролю за правопорядком, оскільки небезпечні випадки в Коцюбинському стали частішими”, – повідомив депутат Ірпінської міської ради Богдан Слюсаренко.

Ольга Матюшина про позитивні сторони СІЗО та встановлення камер (публікація у Фейсбук від 25 листопада):

Станом на сьогодні, в Коцюбинському встановлено 4 відеокамери. Незабаром їх кількість збільшиться до 10.

“Частину камер буде розміщено на в’їздах в Коцюбинське для контролю трафіку автомобілів. Нагадую, що камери підключені до системи поліції для спостереження за правопорядком в селищі”, – наголошує Богдан Слюсаренко.

Окрім демонтування нової техніки, активісти планують подати заяву в поліцію.

Виходить, представники правоохоронних органів будуть відстежувати небезпечні ситуації за допомогою даних камер, і при цьому розглядати справу щодо їх встановлення?

Bookmark the permalink.

Comments are closed.