Представники адміністрації Ірпеня відвідали місто-побратим Мцхету

13 жовтня делегація з Ірпеня на чолі з першим заступником Ірпінського міського голови Олександром Маркушиним на офіційне запрошення відвідала місто-побратим Мцхета. Про це повідомляється на офіційному сайті Ірпінської міської ради.

Міський голова Мцхети Джорджі Капанадзе разом зі своїми заступниками та головою міської ради зустрівся з членами делегації з міст-побратимів на святі Мцхета-Светіцховелі – 11 століть Храму, Кафедральному патріаршому храму Грузинської православної церкви Светіцховелі і 27 століть місту Мцхета.

Мцхету відвідали також представники муніципалітетів Переслав-Хмельницького та Польщі, Латвії, Литви, Білорусії, Японії.

“Наша громада щиро вітає жителів міста-побратима Мцхета з національним святом Мцхетоба-Светіцховлоба. Пишаємося доброю дружбою між нашими містами-побратимами Ірпенем і Мцхетою, захоплюємося вашою славною історією, переймаємо корисний досвід, за що щиро вдячні нашим побратимам. Бачимо в партнерстві між нашими містами великі перспективи”, – зазначив Олександр Маркушин.

Керуючий справами виконавчого комітету ІМР Дмитро Негреша побажав Мцхеті подальшого розвитку і процвітання, впевненого руху вперед, а всім мешканцям міста здоров’я, щастя, благополуччя і миру в кожну оселю.

У свою чергу, мер Мцхети подякував почесним гостям за співпрацю.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.