«Правда Ірпеня» дарує новорічні подарунки читачам

Живі листи проходять великий шлях, зберігаючи справжнє тепло людських рук і сердець. Невіртуальні маленькі шматочки паперу, списані нехай і некаліграфічним почерком приносять щиру радість і непідробні почуття.

Ви пам’ятаєте, як в дитинстві з приємним хвилюванням писали листа Діду Морозу? Як чекали справжнього новорічного ДИВА? Так давайте згадаємо дитинство!

Редакція «Правди Ірпеня» розпочинає грудневий конкурс зі справжніми новорічними подарунками!

Напишіть паперового листа або надішліть новорічну листівку в редакцію з історією маленького ірпінського дива. Це може бути щось особисте і крихітне, але важливе і чарівне саме для Вас, це може бути відкриття року, подія року, розповідь про людину, яка стала особливою для вас у 2015… проявіть фантазію. Пригадайте найтепліші моменти!

Кращі листи будуть опубліковані на сайті у розділі «Територія думок» та нагороджені приємними подарунками 27 грудня на зустрічі читачів з редакцією! Де це буде відбуватися, поки – сюрприз!

Давайте разом перетворимо грудень на місяць теплих і добрих новин!

Адреса для листів та листівок: 08203, Ірпінь, вул. Котляревського, 54-а. З поміткою: Новорічний конкурс «Правди Ірпеня».

З повагою,

головний редактор

Анастасія Пайлодзе

Bookmark the permalink.

Comments are closed.