Популярний телеведучий заінтригував шанувальників своїм фото на стадіоні Університету ДФС в Ірпені

imgonline-com-ua-BigPicture-wdQAMYWLEXWxj

Ведучий популярних телевізійних шоу «Україна має талант», «Холостяк» і «Холостячка» Григорій Решетник поділився на своїй сторінці в соцмережі новою світлиною, зробленою на стадіоні Університету державної фіскальної служби України в Ірпені. Про це пише інтернет-видання «Politeka».

«38-річний талановитий ведучий Григорій Решетник, який запам’ятався українцям завдяки шоу “Україна має талант”, “Холостяк” та “Холостячка”, які показують на телеканалі СТБ, активно веде свої сторінки в соціальних мережах. У своєму Instagram Решетник часто ділиться не тільки світлинами зі зйомок шоу, а й показує свої особисті фотографії. Цього разу ведучий у спортивному костюмі сфотографувався на фоні стадіону. “Новий Фізрук? Як думаєте?”, – підписав публікацію Решетник», – розповідає «Politeka».

Як зазначає видання, шанувальники телеведучого здогадалися, що він сфотографувався на стадіоні в Ірпені та жваво на це відреагували. «”Місто Ірпінь ☺👍”, “Ірпінь 😍😍😍”, “Студенти були б не проти”», – відгукнулися підписники сторінки Решетника, у т. ч. студенти Податкового університету.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.