Понад тисячу родин отримали ключі від квартир в ЖК «Молодість» та «Олімп»

Понад тисячу родин отримали ключі від своїх нових квартир у житлових комплексах «Молодість» та «Олімп» в Ірпені. Ці ЖК розташовані відразу на в’їзді в місто зі сторони Києва.  Це є однією з головних їхніх родзинок. Будинки було введено в експлуатацію ще наприкінці 2023 року. Квартири в цих комплексах  доступні за програмами «єОселя» та «єВідновлення». Про подію інформують на офіційному сайті Інвестиційної групи «MOLODIST».

Новосели вже планують ремонт в своїх квартирах, а бізнес в комерційних приміщеннях. Велика кількість людей вклали кошти в квартири в цих комплексах, ще до повномасштабного вторгнення, тому без хвилювань не обійшлося. Проте, зведений комплекс перевершив очікування, новосели кажуть, що це «десять з десяти». 

«У нього дуже класне місце розташування, з одного боку наче зовсім поряд з центром, він знаходиться на вулиці Соборна — це одна з центральних вулиць міста. З іншої сторони він фактично один з перших на виїзді з міста, тому підійде тим, кому потрібно бути мобільним і швидко дістатися до Києва. А з третьої сторони він підходить всім тим хто хоче жити в рамках рекреаційної зони, адже комплекс знаходяться прямо поряд з Ірпінською набережною з виходом до річки Ірпінь та лісу», —  прокоментував співзасновник ІГ «MOLODIST» Володимир Карплюк.

Особливу увагу в ЖК «Молодість» та «Олімп» привертає прибудинкова територія. Здається тут є все для комфортного життя — дитячі майданчики і спортивні тренажери, затишні зони відпочинку, зелені алеї для прогулянок, стильний ландшафтний дизайн. Комплекси зведені за принципом двір без авто. Великий паркінг будують за межами комплексу. Також тут передбачені комерційні приміщення для аптек, магазинів, дитячих секцій і всього, що може знадобитися для комфортного проживання. 

Минулого року ЖК «Молодість» отримав відзнаку IBUILD 2023 у номінації Житловий комплекс 2023. 

Інвестиційна група «MOLODIST» поєднує у своїй діяльності три важливі напрями: інвестиції у нерухомість, добудову перспективних об’єктів та забезпечення реалізації прав інвесторів у сфері нерухомості.

За короткий період «MOLODIST» стала лідером ринку нерухомості на Київщині. Велика довіра до компанії сформована багатьма роками бездоганної репутації та вирішенням проблем в період «складних ринків». 

В компанії працюють неймовірно фахові люди, які створюють простір, що на все життя стає частиною позитивної емоції мешканців житлових комплексів компанії. 

ІГ «MOLODIST» активно працює над стратегією спільного інвестування у житлову та комерційну нерухомість. 

Війна кинула ще один виклик. Велика кількість українців втратили житло. Як соціально відповідальна компанія «MOLODIST» зобовʼязалась в найближчі роки надавати українцям продукт високої якості при мінімально можливій ціні.

ДЖЕРЕЛО: https://molodist.life/

Bookmark the permalink.

Comments are closed.