Поліція Ірпеня розшукала 8-річного школяра

Поліція Ірпеня розшукала хлопчика, який пішов з дому, бо забув рюкзак у школі. Про це повідомили на сторінці Поліції Київської області.

Як відомо, хлопчик забув рюкзак в школі і повернувшись додому, батьки його  «повчали», він просто пішов з квартири. Дорослі  думали, що хлопчик пішов у навчальний заклад, щоб забрати наплічник. Батьки чекали його, але через півтори години він так і не повернувся. Потім мати звернулась до поліції.

Повідомлення про зникнення дитини надійшло о 19.15 годині від жительки міста Ірпінь, яка  надала прикмети 8-річного хлопчика, описала одяг.

За сигналом тривоги на пошуки школяра був піднятий особовий склад місцевої поліції, кінологи, орієнтовані піші та мобільні наряди поліції.

Пошуки тривали годину. Працівники ювенальної превенції оперативно розшукали неушкодженого втікача на одній з вулиць Ірпеня. Як з’ясувалось, він до школи не пішов, а блукав по місту.

Поліцейські повернули вдячним батькам хлопчика і провели з ним бесіду. Школяр у свою чергу пообіцяв дорослим більше не робити таких витівок.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.