Поліцейські Ірпеня врятували жінку, яка ледве не втопилась

Поліцейські Ірпеня врятували жінку, яка ледве не втопилась в річці Бучанка. Про це повідомили на офіційній сторінці Ірпінського відділу ГУНП в Київській області.

“2 березня близько 21.30 до правоохоронців звернулися небайдужі громадяни та повідомили, що у річці Бучанка виявили тіло жінки. Екіпаж групи реагування патрульної поліції в складі капітана поліції Сергія Горобця та капітана поліції Сергія Демена, не гаючи часу, швидко кинулися до річки – рятувати життя”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, жінка була на відстані двох метрів від берега та не подавала жодних ознак життя, на допомогу не кликала. Сергій Горобець прийняв рішення витягувати жінку з води на берег, інший патрульний у той час викликав швидку медичну допомогу. Діставши жінку з води встановили, що вона подає ознаки життя. Терміново вкрили її, для того щоб зігріти, оскільки остання мала загальне переохолодження. Медична допомога прибула швидко, потерпілу направили до Ірпінської міської лікарні, де її помістили до реанімаційного відділення. 

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.