Поліцейські Ірпеня розповіли подробиці нічної трагедії у місті

Учора поліцейські спільно з Державною службою охорони Ірпінського регіону перебуваючи на вечірньому чергувані, близько 21.00 год., отримали виклик за адресою: м. Ірпінь по вул. Северинівська 11, що нібито лежить невідома особа у непритомному стані.

Деталі трагедії розповіли представники Ірпінського відділу поліції ГУНП в Київській області на офіційній стоірнці у соцмережі.

“Терміново прибувши на місце події протягом 5 хв., правоохоронці встановили – невідома особа, що лежала на порозі будинку має наявні сильні тілесні ушкодження. На місце події поліцейські негайно викликали швидку медичну допомогу  та слідчо-оперативну групу”, – йдеться у повідомленні.

Однак робота поліцейських на цьому не закінчилася. “Правоохоронці швидко кинулися відпрацьовувати всі версії події. Вияснивши обставини та поспілкувавшись з очевидцями, а також обстеживши прилеглу територію по гарячих слідах було затримано особу, яка обгрунтовано підозрюється у вчиненні данного злочину із застосуванням металевої палиці та предметом схожим на пістолет”, – зазначають у повідомленні.

Затриманим виявився громадянин Т., 1976 р.н., що проживає в м. Ірпені на вул. Северинівська 11. Дану особу затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального Кодексу України та доставлено до Ірпінського відділу поліції.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.