Після ранкового обстрілу російськими ракетами є пошкодження на Київщині

Сьогодні удосвіта росія обстріляла територію України ракетами та безпілотниками. Загалом над Україною було знищено 21 із 23 крилатих ракет Х-101/Х-555 та два безпілотники. Обидва БПЛА та 11 ракет летіло саме на Київщину та були збиті нашими силами ППО.

Унаслідок падіння уламків однієї з російських ракет постраждала багатоповерхівка у місті Українка Київської області.

«Внаслідок цього пошкоджено квартири на 5 та 6 поверсі. Пожежу вдалося локалізувати о 5:30. Постраждала дитина – дівчинку доставили в Охматдит», — повідомив очільник КОВА Руслан Кравченко.

Найбільших руйнувань через ранковий удар зазнала Умань. Там дві російські ракети влучили в багатоповерховий житловий будинок та складські будівлі. За інформацією міністра внутрішніх справ України Ігоря Клименка, вже відомо про чотирьох загиблих та ще 17 травмованих. Рятувальна операція продовжується.

Ще одне влучання було у Дніпропетровській області. Там російські ракети поцілили у приватний сектор, через що постраждали житлові будинки та складське приміщення. Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив про двох загиблих —жінку та її трьохрічну дитину.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.