Пісенний фестиваль дітей з особливими потребами «Я вірю!»

У серпні 2015 року в Одесі планується проведення ІІІ-го Міжнародного пісенного фестивалю дітей та молоді з особливими потребами «Я вірю!», який націлений на популяризацію української культури.

Метою Фестивалю є виявлення та підтримка талановитих дітей та молоді з особливими потребами, сприяння розвитку їх творчих здібностей.

Завдання Фестивалю:

– Допомога у соціальній адаптації дітей та молоді з особливими потребами.

– Створення умов для реалізації їх особистого потенціалу, розвитку творчих здібностей.- Популяризація пісенної творчості.

– Привернення уваги спільноти до проблем дітей та молоді з особливими потребами.

Умови участі у Фестивалі:

– У Фестивалі беруть участь діти з особливими потребами (один учасник — віком від 6 до 18 років та один учасник — молодь віком від 18 до 35 років від кожної області, або країни).

– Відповідь – підтвердження учаснику про участь у Фестивалі надається оргкомітетом до 1 серпня- Репертуар для участі у фестивалі та категорії номінацій:естрадна пісня (дитяча, сучасна, популярна у різних стилях)народна пісня (автентична, в стилі фолк-поп, фолк-рок)

Додаткова інформація:

Витрати на проїзд до місця призначення та у зворотньому напрямку здійснюються за рахунок учасника Фестивалю. Харчування, екскурсія та житло оплачується оргкомітетом Фестивалю.

За додатковою інформацією звертатися до організаційного комітету за телефонами: 095-764-23-23, 093-338-42-42.

поют

Bookmark the permalink.

Comments are closed.