Обрано голову громадської ради

Відбулося перше засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Ірпінської міської Ради.

На початку засідання виникла суперечка щодо процедури виборів голови ради: відкритим чи таємним голосуванням. Зупинилися на відкритому рейтинговому. Далі швидко затвердили Положення та Регламент Громадської ради.

На посаду голови Громадської ради було запропоновано 4 кандидатури: Дмитро Негреша, Олег Поповичук, Евген Мельничук і Тамара Маркелова. Кандидати мали можливість розповісти про себе та про своє бачення організації роботи Громадської ради.

За результатами відкритого рейтингового голосування головою Громадської ради обрали Тамару Маркелову – начальника відділу зв’язків з громадськістю Національного університету Державної податкової служби. Вже за пропозіцією голови її заступниками за результатами голосування стали Ірина Мурга, Дмитро Негреша та Микола Ковальчук. Секретарем ради обрано Андрія Витяганця.

Скандально відомий Євген Мельничук у керівництво Громадської ради не потрапив. Хоча, за словами багатьох членів громадської ради, напередодні він обдзвонював багатьох із них і переконував підтримати його кандидатуру. Під час обговорення проти Мельничука виступили предствники АТОшних громадських організацій. Останній в результаті не приховував емоцій, виглядав вкрай засмученим і розчарованим.

На завершення свого засідання члени ради утворили вісім профільних комісій.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.