Орієнтувальники з Приірпіння привезли 21 нагороду із всеукраїнських змагань

Спортсмени команди «Kyiv region O-team», основу якої складають спортсмени з Приірпіння та Коцюбинського, привезли 21 медаль із всеукраїнських змагань зі спортивного орієнтування «GRANIT RACE 2023». Про свій результат вони повідомили на сторінці команди у фейсбуці.

Змагання проходили 17-18 червня на Житомирщині та були присвячені пам’яті захисника України Олександра Тепенчака. Боролися за нагороди 250 спортсменів з різних регіонів України.

Одинадцять спортсменів «Kyiv region O-team» вибороли шість золотих, сім срібних і вісім бронзових медалей.

«Всі насолодились живописною унікальною місцевістю с. Новогородецьке. Перед учасниками відкрилися розкішні луки з запашними травами, соснові ліси, безмежні поля, безліч струмків та кам’яних споруд. Для значної кількості спортсменів «Kyiv Region» було багато нового. Молодші спортсмени вперше ставили намети, розпалювали вогнище, готували смачну їжу без батьків, мили посуд, складали речі та облаштовували табір. Маємо надію, що цей досвід стане у нагоді! Попереду багато цікавого та нового!», — розповіли в «Kyiv region O-team».

Нагадаємо, наприкінці травня орієнтувальники команди «Kyiv region O-team» здобули 23 нагороди на змаганнях з міського орієнтування Kyiv City Race.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.