Організація Global Empowerment Mission допоможе замінити вікна у пошкоджених будинках на Київщині

Київщина отримає вікна на мільйон доларів для встановлення в будівлях пошкоджених під час повномасштабного вторгнення. Таку допомогу регіону надасть міжнародна організація Global Empowerment Mission у партнерстві з Фондом Говарда Баффетта. Відповідний меморандум про співпрацю підписали засновник GEM Майк Каппоні та очільник КОВА Руслан Кравченко.

Зокрема, частину склопакетів встановлять саме в Ірпені.

«Завдяки програмі вікон GEM HGBF вже було замінено понад 11 тис. склопакетів у будинках Полтави, Запоріжжя, Бучі, Ірпеня, Миколаєва, Харкова та Умані. Програма також включає заміну вікон у школах, садках та лікарнях. Наше завдання – провести всі необхідні роботи у стислі терміни – до початку опалювального сезону», — зазначив очільник КОВА Руслан Кравченко.

Також під час зустрічі сторони поговорили й про майбутню співпрацю. Зокрема, обговорили можливість залучення міжнародної організації для внутрішнього облаштування 70 приватних будинків на вулиці Багірова та Гостомельському шосе в Ірпені. Наразі цей приватний сектор готують до комплексної відбудови.

«Домовленості з GEM є прикладом конструктивної та ефективної співпраці. Це також сигнал для інших міжнародних партнерів. Лише разом ми зможемо вирішити проблему біженців та повернути українців додому якомога швидше. Вдячний нашим друзям за колосальну підтримку у відновленні Київщини», — подякував очільник Київської обласної військової адміністрації.

Нагадаємо, відбудувати частину приватного сектору на вулиці Багірова та Гостомельському шосе Ірпеню допоможе благодійний фонд «Район №1». Відповідний меморандум про співпрацю на початку травня підписали Ірпінський міський голова Олександр Маркушин та співзасновник фонду Андрій Копиленко.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.