Ольга Матюшина без тендеру визначила приватну компанію для будівництва в Коцюбинському

Ольга Матюшина одноосібно без тендеру визначила компанію – ТОВ “ДП КИЇВОБЛБУДПРОЕКТ”, яка займатиметься будівництвом (реконструкцією) двох дитячих садочків в Коцюбинському. Як виявилось, дана компанія – не державна, а приватна, що викликає певні підозри в імовірних корупційних схемах.

“ТОВ – це товариство з обмеженою відповідальністю, а отже, – приватна компанія. Так як ми не мали інформацію про ТОВ “ДП КИЇВОБЛБУДПРОЕКТ”, Назарук Павло вніс пропозицію ознайомитись з договорами шляхом надання комісії копії договорів на найближче засідання комісії (14.04.2017). Я в свою чергу запропонував оприлюднити на офіційному сайті КСР ці документи з метою донесення інформації до громади селища. Відповідно це рішення прийняли одноголосно – 5 “за”, – повідомив депутат Коцюбинської селищної ради, член земельної комісії Ігор Рожанський.

Також з цього приводу висловилась депутат Людмила Узерчук: “Що це за компанія і хто її власник – невідомо. Для того, щоб не було таємничих корупційних схем, Я звернулася до Матюшиної за докладною інформацією з цього приводу. 5 квітня я кілька годин прочекала в раді, однак селищна Глова так і не з’явилася на своєму робочому місці. Сьогодні (6 квітня) вже разом з іншими депутатмі ми прийшли до селищної ради за роз’ясненнями Матюшиної, на що вона дала категоричну відповідь: «Звертайтеся в приймальний день або письмово!» Але ж в приймальний день Матюшина відсутня в селищній раді. Виходить, – замкнуте коло”.

Судячи з попередніх замовлень ТОВ “ДП КИЇВОБЛБУДПРОЕКТ”, – це новостворена компанія, яку імовірно заснували поспіхом у 2017 році. Дивно, що всі виконані роботи на папері зареєстровані не раніше початку 2017. Тому питань до ТОВ “ДП КИЇВОБЛБУДПРОЕКТ” залишається чимало

Для того, щоб нарешті отримати необхідну інформацію Людмила Узерчук і депутат Коцюбинської селищної ради Павло Назарук (як голова постійної комісії з питань землекористування …) написали 2 офіційні звернення до Матюшиної з проханням надати копії договору з приватною компанією.

“З нетерпінням будемо чекати відповіді. Подивимося, наскільки Матюшина вміє тримати своє слово”, – говорить Людмила Узерчук.

 

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.