Ольга Червакова пробилася у політику “передком”, – Громада Коцюбинського

Народний депутат України Ольга Червакова прийшла у політику нечесним шляхом. Таку позицію висловили мешканці Коцюбинського. Зокрема, вони заявляють, що Червакова пробилася у політику не завдяки народній підтримці, а “передком”.

“Уважно прочитав пост Народного депутата України Ольги Червакової. Немає смислу коментувати чергові чорнороті образи цієї депутатки. Я радий, що на відміну від Ольги Червакової я прийшов у політику завдяки народній підтримці, а не “передком”. Мене підтримує громада, а не спонсори”, – написав у соцмережі мешканець селища, депутат Коцюбинської селищної ради Сергій Даніш.

Як відомо, у своєму пості народний депутат нецензурно висловлювалася та ображала різними способами депутатів Коцюбинської селищної ради. 

Жителі Коцюбинського у коментарях бурхливо сприйняли слова Червакової, мовляв, народний депутат своїми діями ганьбить громаду і це ні як не рівень народного депутата.

Нагадаємо, що Червакова  видаляє зі сторінки у Facebook критичні коментарі під своїм постом і фото коцюбинських наркозалежних активістів, яких вона активно підтримує нардеп і пропонує кланятися їм в ноги.

Читайте також: 10 фактів про Ольгу Червакову

Bookmark the permalink.

Comments are closed.