Олексій Зінкевич знову очолив УЖКГ “Біличі”

До управління УЖКГ “Біличі” у Коцюбинському повернувся Олексій Зінкевич. Півтора року тому його самовільно звільнила Ольга Матюшина. Зінкевич одразу зустрівся з громадою селища та запропонував негайно розпочати ситематизацію проблем ЖКГ.

Зустріч нового начальника УЖКГ з мешканцями Коцюбинського відбулася 18 березня. Олексій Зінкевич підтвердив, що на сьогодні стан єдиного у Коцюбинському комунального підприємтсва – катастрофічний.

“Зараз я офіційно можу підтвердити – борг УЖКГ “Біличі” уже 30 мільйонів гривень! Понад 20 мільйонів – це борги перед підприємствами, що надають послуги. Та близько 10 мільйонів – податковий борг. Найболючіше питання – борг перед пенсійним фондом. Люди йтимуть на пенсію, а податок не сплачений”, – зазначив Зінкевич.

Чоловік збирається зробити усе можливе, щоб повернути підприємство в активний режим роботи. Найперше Зінкевич збирається здійснити аудиторські перевірки усіх капітальних ремонтів, що здійснювалися підрядниками на замовлення УЖКГ “Біличі”. Є підтверджена інформація, що частина з них була фіктивною, а деякі проведені за завищеними цінами.

“Я буду вимагати у судах, щоб усі ці організації негайно повернули кошти за неналежно виконаний ремонт на рахунки підприємтва”, – наголосив Зінкевич.

Під час зустрічі Олексій Зінкевич запропонував громаді невідкладно розпочати систематизацію господарських проблем комунальних будинків, прибудинкових територій, вулиць. Він закликав людей збиратися ініціативними групами, долучати своїх депутатів та подавати складені акти до УЖКГ “Біличі”. Уже із закінченням опалювального сезону у Коцюбинському планують розпочати нагальні поточні, а згодом і капітальні ремонти.

Слід нагадати, що Олексій Зінкевич має багаторічний досвід роботи у сфері ЖКГ. Чоловік шість років пропрацював головним інженером на УЖКГ “Біличі”. Ще два роки був начальником підприємства. Восени 2016-го його безпідставно звільнила екс-голова Ольга Матюшина. За цей час змінилося уже вісім керівників, яких Матюшина ставила на цей пост, а борг підприємства різко зріс майже удвічі.

Детальніше – в сюжеті:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.